معرفی

کامپیوتر یار قدیمی

کامپیوتر

قدیمی ترین دوستی که همیشه در هر کجا و هر زمان با انسان همراه بوده و رفته رفته توانسته بخش عظیمی از زندگی او را به دست بگیرد بی شک کامپیوتر بوده است.

از اولین ورود کامپیوتر به دنیای انسانها چیزی در حدود 200 سال میگذرد. البته از بدو ورود، کامپیوتر به این شکل نبود. ابتدا به صورت ماشین هایی کاملا ساده و ابتدایی بود که فقط به منظور دست یابی به یک هدف به وجود آمده بودند و بعدها دانشمندان بسیاری با الهام گرفتن از آنها و با ایده و نظریه ی جدیدتری دست به تغییر و تکامل آن زدند. پس نمیتوان به طور جد و یقین فقط نام یک نفر را به عنوان مخترع کامپیوتر معرفی کرد. زیرا کامپیوتر علمی است پیشرفته که روز به روز پنجره جدیدی از دنیای آن به روی بشریت باز می شود.

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

تاثیر گذاران در کامپیوتر

چالرز بابیج ⇐ فیلسوف، تحلیلگر و ریاضی‌دان بریتانیایی

چالرز بابیج یک فیلسوف تحلیلگر و ریاضیدان انگلیسی که از 26 دسامبر 1791 تا 18 اکتبر 1871 زندگی کرد. وی در سال 1820 ماشین محاسبه گر یا ماشین تفاضلی را طراحی کرد. او با این دستگاه توانست زمان طولانی را که صرف محاسبات پیچیده و طولانی می‌شد را کاهش دهد. با معرفی این دستگاه به دولت وقت انگلستان و با مذاکره روی این طرح توانست ۱۷ هزار پوند حمایت مالی بگیرد. با این بودجه و تعدادی از مهندسان زمان طولانی را صرف نهایی کردن تکمیل آن کردند اما برخلاف انتظار این تلاش ها به جایی نرسید و طرح نیمه تمام رها شد. بخش‌هایی از سازوکارهای ناتمام ساخت او در موزه دانش لندن به نمایش درآمده است.

کامپیوتر کامپیوتر کامپیوتر

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

کنراد تسوزه ⇐ مهندس آلمانی

کنراد تسوزه یک مهندس عمران آلمانی و از پیشگامان علوم رایانه بود که از ۲۲ ژوئن ۱۹۱۰ تا ۱۸ دسامبر ۱۹۹۵ توانست مخترع اولین کامپیوتر باشد و عنوان پدر کامپیوتر را لقب بگیرد. او فردی بسیار خلاق و باهوش بود که علاقه زیادی به هنر و مهندسی داشت و  نقاشی های او بیانگر استعداد خوب او در زمینه نقاشی است حتی در دوره ای از زندگی و تحصیل توانست با فروش تابلوهای خود هزینه های زندگی و تحصیلش را تامین کند. ولی در نهایت ولی در نهایت تصمیم گرفت تا در رشته مهندسی عمران و شهرسازی ادامه تحصیل دهد.

به دلیل محاسبات پیچیده و سنگین در رشته عمران که مدت های طولانی زمان مهندسین را می گرفت تسوزه به این فکر افتاد که این محاسبات به دلیل احتمال وجود خطای انسانی باید توسط یک ماشین انجام بگیرد به همین دلیل در سال 1934 تصمیم به ساخت یک ماشین پیشرفته گرفت تا بتواند پیچیده ترین محاسبات ریاضی را انجام دهد. اما این دستگاه قادر به برنامه ریزی نبود. وی نام او را Z1 گذاشت.

او مبنای اعداد را در کامپیوتر خود به صورت باینری (صفر و یک) در نظر گرفت و سعی کرد تا یک حافظه (Memory) بسازد که قابلیت آدرس دهی و ذخیره کردن مقادیر مختلف دیتا (داده) را داشته باشد. همچنین برای ماشین خود یک بخش کنترل در نظر گرفت که قادر به کنترل کلیه عملیات ماشین باشد. بیشتر بخش‌های این ماشین به صورت مکانیکی بود و تنها بخش برقی آن یک موتور الکتریکی بود که فرکانس دستگاه را بر مبنای Hertz تولید می‌کرد. تعداد بسیار زیادی ورقه‌های کوچک آهنی که با اره مویی بریده شده بودند، قسمت اعظم این دستگاه را تشکیل می‌داد. این ماشین به وسیله یک نوار پانچ و یک نوار پانچ خوان خروجی سیستم (ورودی مثل کیبورد و خروجی مثل پرینتر) از هم مجزا بود و از این لحاظ بسیار شبیه به کامپیوترهای امروزی بود. تسوزه در سال 1941 توانست این دستگاه را تکمیل کند و او را Z3 بنامد.

کامپیوتر کامپیوتر کامپیوتر

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

تامی فلاورز ⇐ مهندس بریتانیایی

توماس هارولد فلاورز یک مهندس برق بریتانیایی بود که بین ۲۲ دسامبر ۱۹۰۵ تا ۲۸ اکتبر ۱۹۹۸ زندگی کرد. در سال 1926 فلاورز در اداره پست که در آن زمان مسئول سیستم تلفن بود به عنوان مهندس برق مشغول به کار شد و چهار سال بعد به ایستگاه تحقیقاتی اداره پست در Dollis Hill منتقل شد و در آنجا روی فن آوری های سوئیچینگ کار کرد. در سال 1934، فلاورز یک سیستم سیگنال دهی فرکانس صوتی را طراحی کرد که پایه و اساس سیستم تلفن بدون اپراتور (STD) را ایجاد کرد.

در جنگ جهانی دوم فلاورز برای هدایت جنگنده های راداری وارد میدان جنگ شد. او به همراه یک نابغه ریاضی به نام آلن تورینگ توانستند پیچیده‌ترین کدهای آلمانی، با نام مستعار “Fish” و “Tunny” را رمز گشایی کنند.

کامپیوتر کامپیوتر کامپیوتر

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

فردریک کالاند، تام کیلبرن و جف توتیل ⇐ دانشمندان انگلیسی

تام کیلبرن ریاضی‌دان و دانشمند رایانه اهل بریتانیا بود. که بین سالهای ۱۱ اوت ۱۹۲۱ تا ۱۷ ژانویه ۲۰۰۱ زندگی کرد. او در طول دوران فعالیتش، در طراحی و توسعه پنج کامپیوتر با اهمیت تاریخی نقش داشت. کیلبرن در زمان اشتغال در دانشگاه ویکتوریای منچستر با فردریک ویلیامز در طراحی لامپ ویلیامز و همچنین نخستین کامپیوتر الکترونیکی به نام منچستر بیبی با قابلیت ذخیره برنامه در حافظه، همکار بود.

منچستر بیبی نخستین کامپیوتر الکترونیکی با قابلیت ذخیره برنامه در حافظه بود. این کامپیوتر در دانشگاه منچستر توسط فردریک ویلیامز، تام کیلبرن و جف توتیل ساخته شد و نخستین برنامهٔ خود را در ۲۱ ژوئن ۱۹۴۸ اجرا کرد.

ویلیامز، فردریک کالاند مهندس برق و الکترونیک بریتانیایی بود که توانست حافظۀ لامپ اشعۀ کاتدی را ابداع کند که در بسیاری از رایانه‌های اولیه به‌ کار می‌رفت.

کامپیوتر کامپیوتر کامپیوتر

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

رشد کردن کامپیوتر

همان طور که گفتیم کامپیوتر در گذشته برای استفاده از یک  هدف و مختص به یک تعداد از افراد بود. اما این محدودیت با گذر زمان از بین رفت و کامپیوتر از یک استفاده محدود به یک علم در دنیا تبدیل شد و که کمتر کسی می توانست تصور کند که تمامی افراد یک جامعه برای انجام هر کاری  با آن در ارتباط باشد و زندگی بدون کامپیوتر را سخت و دشوار بداند.

پس بدون شک این حجم از وابستگی باید کنترل شده و حساب شده باشد تا نتیجه واقعی را از ان بتوان به دست آورد.

هدف، زمان، میزان، سن و نوع استفاده از کامپیوتر می تواند نقش مهمی و تاثیر گذاری در زندگی ما داشته باشد.

 کامپیوترهای امروزه علاوه بر پیشرفته تر شدن، پیچیده تر هم شده اند و از اجزای بیشتری تشکیل شده اند.

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

اجزای کامپیوتر

لوازم و قطعات کامپیوتر اگر به درستی انتخاب و نصب نشود علاوه بر هزینه های گزاف، خسارتهای جبران ناپذیری هم می تواند به همراه داشته باشد.

مادربرد، سی پی یو، حافظه های داخلی، کارت گرافیک، پاور، خنک کننده ها، کیس، مانیتور، موس و کیبورد از جمله لوازمی ست که یک کامپیوتر امروزی را تشکیل می دهد.

هرکدام از این لوازم دارای تنوع  و عملکرد های بسیاری هستند که بنا بر نوع استفاده تغییر می کنند. محصلین و مدرسین، طراحان، مهندسان، پزشکان، کارکان اداری، محافظین امنیت و حتی افراد کم توان هم از کامپیوتر استفاده می کنند.

علاوه بر استفاده های ضروری از کامپیوتر، بازی های کامپیوتری نیز جایگاه ویژه ای را در بین افراد پیدا کرده است.

با استقبال از بازی های کامپیوتری و حرفه ای شدن این صنعت، شرکت های سازنده به طور تخصصی به ساخت این لوازم پرداختند تا افراد بتوانند به صورت تخصصی به این امر بپردازند.

⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇⊆⊇

جمع بندی

خواسته یا ناخواسته کامپیوتر و لوازم جانبی آن سهم بزرگی از زندگی ما را فرا گرفته که البته این امر باعث پیشرفت و رفاه ما شده است. از طرفی این رفاه هزینه هایی نیز به همراه دارد. افراد فرصت طلب و سودجو همیشه به دنباله افراد کم تجربه هستند تا بتوانند با مبالغ پایین تر از آنها سوءاستفاده کنند و محصولاتی را ارائه دهند که هیچ گونه خدماتی برای آنها به همراه ندارد از این رو خرید و استفاده از کالاهای به روز، اورجینال و با کیفیت لازمه تحقیق و بررسی است.

فروشگاه های با سابقه و با تجربه ای که در خصوص فروش کامپیوتر و لوازم جانبی علاوه بر قیمت مناسب، مشاوره در حین خرید، خدمات پس از فروش و پشتیبانی فعالیت می کنند می توان به عنوان بهترین مراکز خرید معرفی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *